Om Ravenhood

Vi har hvalpe til salg!
efter CH Lots Of Spots Madame Marie x CH Spotnik's First Farao For Ormond

Om Kennel Ravenhood

Kennel Ravenhood er en mindre dalmatinerkennel lokaliseret i Nordsjælland, drevet af mig (Mette Grüner Vindfeldt) med stor opbakning fra min mand Knud. Sammen har vi 3 dalmatinere (Bella, Target og Chess), og jeg deltager aktivt på udstillinger i både ind- og udland med Bella og Target.

Vi har haft dalmatinere siden 1986, og har igennem årene delt hjem med 7 af slagsen. Vores dalmatinere er for os primært familiehunde, og sekundært udstillings- og avlshunde.

Jeg er meget aktiv i Dansk Dalmatinerklubs aktiviteter, og er næsten altid at finde på dalmatinerudstillinger rundt om i landet.

galleri (10)

Avlsmål og værdier

90% af tiden skal en dalmatiner fungere som familiehund i hjemmet, uanset i hvilken mængde den evt.  udstilles eller bruges i diverse sportsgrene. Derfor har et velfungerende sind og en sundhed i top absolut første prioritet i vores opdræt af dalmatinere.

Af samme årsag avler vi kun på hunde, som har gode sundhedsresultater (ikke kun for individet, men dens linje i helhed) og et godt sind.

Derudover er det vores ambition, at forene dette fundament for en sund og velfungerende dalmatiner, med et eksteriør af høj kvalitet. Vores ultimative mål er, at opdrætte fysisk såvel som mentalt sunde hunde, der kan begå sig i internationale udstillingsringe.

DKK-uddannet opdrætter

Kennel Ravenhood har gennemgået Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse.

Ravenhood-logo2

dkk

 

 

 

Dansk Dalmatiner Klub

Kennel Ravenhood er aktivt medlem af Dansk Dalmatiner Klub og vores opdræt følger specialklubbens avlsanbefalinger. Du kan læse meget mere om racen på dalmatinerklubbens hjemmeside.
DDK

Samarbejdspartnere

Kennel Gwynmor // medejer af vores dalmatiner Target.

Kennel Lots Of Spots // Pia ejer Targets søster Titania, er opdrætter af vores Bella og desuden en god ven og sparringspartner til Kennel Ravenhood.

kennelweb // har designet vores hjemmeside.